INTRACLIMA
Gezond wonen en gezond werken

Zakelijke diensten

Al onze zakelijke dienstverleningen worden als maatpakket aangepast op uw specifieke behoeften.
Voor meer informatie kunt u ons bellen, of vrijblijvend een offerte aanvragen.


Binnenmilieu onderzoek, is uw kantoor of werkplek gezond?

Dit onderzoek geeft u een duidelijke indruk van uw binnenmilieu op uw werkplek of in uw kantoorgebouw. In dit pakket zit een breed scala aan metingen naar schadelijke stoffen, luchtkwaliteit, klimaat, vocht en schimmel afhankelijk van uw situatie.
Het binnenmilieu onderzoek is zeer geschikt voor o.a. het achterhalen en oplossen van gezondheidsklachten op de werkvloer en advies bij ver- of nieuwbouw van uw bedrijfsruimten. Wij helpen u aan een gezonde werkplek.Geuronderzoek, last van nare geuren of stank?

Ideaal om de oorzaak van geuroverlast dan wel stank in uw bedrijfspand te achterhalen. Tijdens dit onderzoek doen we specifiek metingen naar veroorzakers van geur en kan ook een rooktest gedaan worden om geurverplaatsing tussen panden, afdelingen of ruimten in beeld te brengen.Ozon desinfectie

Ozon desinfectie is de methode om uw pand en voertuigen eenvoudig en snel vrij te maken van micro-organismen zoals schimmels, gisten, virussen en bacteriën.


 

Ozon geurbestrijding

Ozon is ook ideaal om geuren uit uw bedrijfspand te verwijderen. Denk hierbij aan muffe geuren, brandlucht, urine geur en sigarettenlucht.


 

Arbo metingen, voldoet uw werkplek aan de normeringen?

Wilt u weten aan welke stoffen een afdeling of specifieke werknemer gedurende een werkdag of werkweek aan wordt blootgesteld? Wij kunnen dit door metingen op de werkplek of persoonsgebonden uit te voeren. Deze metingen worden getoetst aan de arbo-normen en kan ook voor certificering worden gebruikt.


Klimaat metingen.

Met deze metingen kunnen we een goed beeld krijgen van het klimaat in uw pand of specifieke ruimten. Deze metingen kunnen gedurende een werkdag of werkweek worden uitgevoerd zodat we interne en externe invloeden op het klimaat kunnen analyseren en gepast advies kunnen uitbrengen op eventuele verbeterpunten. We meten bij dit onderzoek naar Koolstofdioxide, relatieve luchtvochtigheid en temperatuur.


Lucht analyse, welke stoffen zitten er in de lucht op mijn werkplek?

We kunnen luchtmonsters nemen om een zeer gedetailleerd beeld te krijgen van aanwezige componenten in de lucht.We kunnen luchtmonster testen op de volgende stoffen:

  • Vluchtige organische stoffen.
  • Vluchtige organische zwavel.
  • Thiolen.
  • Organische zuren.
  • Schimmels en gisten.
  • (Fijn)stof en vezeldeeltjes.

Luchtmonsters worden op het laboratorium verwerkt en door ons geanalyseerd en getoetst aan de voor u geldende wet-/regelgeving of normering.


Technische werkzaamheden

Bij ons kunt u ook terecht voor diverse technische werkzaamheden om het binnenmilieu in uw bedrijfspand te optimaliseren. Denk hierbij o.a. aan het vervangen of plaatsen van ventilatiesystemen, luchtbehandeling en isolatie.


Calamiteiten

Ook voor calamiteiten onderzoek kunt u bij ons terecht. Heeft er een ongeval met schadelijke stoffen plaats gevonden of is er vanuit het niets een zeer ernstige geuroverlast? Bel dan direct voor een afspraak!