INTRACLIMA
Gezond wonen en gezond werken

Particuliere diensten

  

Binnenmilieu onderzoek, uw gezondheid en het binnenmilieu van uw woning.

Het meest gekozen pakket voor een duidelijke indruk van uw binnenmilieu. In dit pakket zit een breed scala aan metingen naar schadelijke stoffen, luchtkwaliteit, klimaat, vocht en schimmel afhankelijk van uw situatie. Leeft u in een gezonde woning? 

 

Geuronderzoek, last van nare geuren of stank?

Ideaal om de oorzaak van geuroverlast dan wel stank in uw woning te achterhalen. Tijdens dit onderzoek doen we specifiek metingen naar veroorzakers van geur en kan ook een rooktest gedaan worden om geurverplaatsing tussen woningen in beeld te brengen.


Energie Prestatie Advies, energielabel voor uw woning.

Bij verkoop of verhuur van een woning is een EI (Energie Index)/Label verplicht. Dit is een nieuwere meer precieze indicatie van de energie prestatie van uw woning. Onze gecertificeerde EPA adviseur kan dit geheel voor u verzorgen!


Ozon desinfectie


Ozon desinfectie is de methode om uw woning eenvoudig en snel vrij te maken van micro-organismen zoals schimmels, gisten, virussen en bacteriën.


Ozon geurbestrijding

Ozon is ook ideaal om geuren uit uw woning te verwijderen. Denk hierbij aan muffe geuren, brandlucht, urine geur en sigarettenlucht.


Technische werkzaamheden

Bij ons kunt u ook terecht voor diverse technische werkzaamheden om het binnenmilieu in uw woning te verbeteren.


Asbestinventarisatie

Is uw woning van voor 1994 en bent u voornemens te gaan slopen of renoveren? De overheid verplicht in veel gevallen een asbestinventarisatie om te voorkomen dat bewoners of personen die in het pand werkzaam zijn mijn gevaarlijke asbestvezels in contact komen.