INTRACLIMA
Gezond wonen en gezond werken

Welkom bij Intraclima

De gemiddelde Nederlander brengt ongeveer 85% van zijn tijd binnen door. 
Bij milieu denkt men vaak aan buiten, echter gezien het aandeel tijd welke wij binnen door brengen is het binnenmilieu minstens net zo belangrijk voor uw gezondheid. 


UPDATE OMTRENT COVID-19 VIRUS

In verband met de verspreiding van het COVID-19 virus nemen we extra maatregelen tijdens onze onderzoeken door waar nodig beschermingsmiddelen te dragen en uiteraard een afstand van 1,5 meter bewaren. 


Buiten onze reguliere desinfectie behandelingen bieden wij u in samenwerking met Van Gent autoverhuur de mogelijkheid uw huurauto voor aanvang van de huur volledig te laten desinfecteren. 


Werkt en woont u wel in een gezond milieu?

Gevaarlijke stoffen, schimmels, stankoverlast en een onbehagelijk klimaat is nog maar een fractie van de problemen waar veel mensen dagelijks in hun woning of werkomgeving mee geconfronteerd worden.

Intraclima kan door ruime ervaring en de meest moderne meettechnieken de oorzaak van deze problemen blootleggen, u hierin van het juiste advies voorzien en de problemen oplossen. Kijk snel verder naar onze particuliere of zakelijke diensten voor een passende oplossing.


Heeft u schimmel in huis?

Heeft u thuis last van geïrriteerde ogen, huiduitslag, luchtwegproblemen? Schimmels kunnen de oorzaak zijn van uw klachten!
Iedereen kent ze wel, de zwarte schimmel aanslag in de badkamer, groene schimmelvorming op de kozijnen of de witte schimmeldraden op het kruipluik. Helaas zijn niet alle schimmels zichtbaar en kunt u ook last hebben van schimmels zonder hiervan bewust te zijn.
De groei van deze schimmels heeft natuurlijk een oorzaak, deze schimmels kunnen ook negatieve effecten op uw gezondheid vormen.

Intraclima kan de oorzaak van schimmelvorming achterhalen. Door luchtmonsters in uw woning te nemen en op ons laboratorium te analyseren zien we exact welke soort en hoeveelheid schimmels zich in de lucht bevinden, hierdoor kunnen we een passend actieplan voor u adviseren en de problemen verhelpen.

Kijk voor meer informatie snel naar de mogelijkheden van ons binnenmilieu onderzoek!